Keravan Vihreiden hallitus ja valtuustoryhmä kokoontui 8.1. ja päätti luottamushenkilöpaikoista. Valtuuston 2. varapuheenjohtajaksi valittiin Sari Pesu. Samalla Pesu eroaa liikuntalautakunnan puheenjohtajan paikalta ja tehtävän ottaa hoitaakseen valtuustoon uudeksi jäseneksi nouseva Taina Pikkupeura. Liikuntalautakunnan varajäseneksi valittiin Heidi Malmgren. Konsernijaoston jäseneksi valittiin Kirsi Kanerva-Poranen ja kaupunginhallituksen varajäseneksi Eero Forsten. 

Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Hanna Rautamies ja varapuheenjohtajana jatkaa Heidi Malmgren, ryhmän sihteerinä toimii Tuija Laitinen ja neuvottelijoiden tehtäviin valittiin Hanna Rautamies, Säde Evilä, Taina Pikkupeura ja Sari Pesu.

Valinnat olivat yksimielisiä. Valinnat vahvistetaan valtuuston päätöksellä 30.1.2012.