Kuntavaalit pidetään lokakuun lopulla – kampanjointi ja vaalilupausten antaminen on alkamassa.
Me Keravan vihreät haluamme tuoda nyt esiin, että meidän äänestämisellämme saa myös asioita aikaan – sitä varten sivuillamme julkaistaan vaaleihin saakka juttuja aikaansaannoksistamme otsikolla *Vihreitä saavutuksia Keravalla*.
Pysy kanavalla – uusia juttuja julkaistaan säännöllisin väliajoin!

Vihreitä saavutuksia Keravalla: VIHERALUEIDEN PUOLUSTAMINEN

Viheralueet ja lähiluonto ovat Keravan vihreille sydämen asia. Olemme määrätietoisesti vastustaneet vankilan pelloille rakentamista. Nykyisin on päätetty alueen säilyttämisestä perinteisenä kulttuurimaisemana. Sipoonkorven kansallispuiston suunnitteluvaiheessa Keravan kaupunki kannatti alueen laajempaa vaihtoehtoa – meidän aloitteestamme. Olemme myös puolustaneet kaupunkimetsiä esim. Sompion päiväkodin vieressä ja Virrenkulman alueella.

 perhonen2.jpg