Vote for Bart

TAPAHTUMA NUORILLE

maanantaina 10.9. klo 18-19
Cafe Introssa

Keravan vihreät järjestää infotilaisuuden, jossa kerrotaan kaupunginvaltuuston toiminnasta ja siitä, mitä valtuutettuna olo vaatii – ja mitä se ei vaadi. Homma ei ole mitään rakettitiedettä, vaan ihan normaalilla järjellä varustettu ihminen on loistava ehdokas tai valtuutettu.

Nuoria on valtuustossa ihan surkean vähän ja toivomme tilanteen korjaantuvan ensi kaudella – sitä varten tarvitaan nuoria ehdokkaita. Tarkoituksemme on antaa tietoa ja rohkaista ehdokkuuteen.

Tilaisuuteen ei ole ikärajaa suuntaan

tai toiseen – jokainen saa itse päättää, kenet laskee nuoreksi. (Paikalla ovat puhumassa 31-vuotiaat vihreät valtuutetut Tuija Laitinen ja Heidi Malmgren, jotka luulevat itseään nuoriksi, hah!) Myös alaikäiset ovat tervetulleita, jutun voi jättää korvan taa odottamaan täysi-ikäistymistä. Kerromme samalla lyhyesti myös Keski-Uudenmaan Vihreiden Nuorten ja Opiskelijoiden toiminnasta.

KAHVITARJOILU! Tervetuloa!
… myös PULLAA! Tulkaa vaikka vain siksi 😀

Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/178188108982938/

(kuva napattu Googlesta, lähde flickr.com)