Kuntavaalit pidetään lokakuun lopulla – kampanjointi ja vaalilupausten antaminen on alkamassa.
Me Keravan vihreät haluamme tuoda nyt esiin, että meidän äänestämisellämme saa myös asioita aikaan – sitä varten sivuillamme julkaistaan vaaleihin saakka juttuja aikaansaannoksistamme otsikolla *Vihreitä saavutuksia Keravalla*.
Pysy kanavalla – uusia juttuja julkaistaan säännöllisin väliajoin!

NUORTEN KESÄTYÖLLISTÄMINEN

Keravan kaupunki on jo useana vuonna työllistänyt keravalaisia nuoria kesätöihin ”Kesätyö kutsuu”-hankkeessa, joka sai alkunsa vihreiden ehdotuksesta (ensimmäisenä allekirjoittajana Säde Evilä). Vuonna 2012 hankkeen kautta kesätyön sai lähes neljäkymmentä 16-17-vuotiasta nuorta. Nuoret työllistyvät mm. kirjastoon, päiväkoteihin ja viheralueiden hoitoon.

Kastelu

(kuva kopioitu Uutislehti Vartin sivuilta)