Terveisiä valtuuston kokouksesta raportoi Säde Evilä:

”Nuorisovaltuusto esittäytyi valtuustolle, upea nuori joukkue. Heillä on sana hallussa. Toivotan heidät lämpimästi mukaan päätöksentekoon!

Valtuustolle esiteltiin Keravan ja Tuusulan yhteistä paloasemahanketta. Paloasema on suunniteltu rakennettavaksi Tuusulan  puolelle, Kulloontien varteen, lähelle Keravan  hautausmaan risteystä. Paloasema edellyttää uutta liittymää Kulloontielle. Paloaseman on tarkoitus olla valmis 2016.

Hanna Rautamiehen luopuessa valtuustotyössä Anna Evilä valittiin kaupunginhallituksen varajäseneksi ja Kasvatus- ja opetuslautakunnan  varsinaiseksi jäseneksi Joanna Ovaska  ja varajäseneksi Tuija Laitinen.

Keski-Uudenmaan kaupungin väliraportti aiheutti paljon keskustelua. Osa valtuustoa liputti metropolihallinnon ja osa itsenäisen Keravan puolesta. Tämän raakileraportin perustella Keravan valtuutetut eivät innostuneet kahdeksan kunnan yhteen
liittämisestä, selvitystyö jatkuu.

Kurkelan koulun hankesuunnitelma hyväksyttiin. Liikuntasalin koko ja katsomo puhuttivat valtuustoa.  Salin koko on 900 neliötä ja se voidaan jakaa kolmeen osaan. Suunnitelmien mukaan koulun tulisi olla valmis 2017.
Oppilaita kouluun tulisi reilut 500.

Kaavoituskatsaus, jossa on lueteltuna kaikki kuluva vuonna kaavoitettavat alueet.
Kaavoituskatsauksessa on mukana mm. Vuorela ja Tehtaanmäen alue sekä Keskuspuisto. Isoina alueina mukana on Kaskela ja Kytömaa.

Säde Evilä ja Heli Karhu jättivät valtuustoaloitteen kotisairaalatoiminnan käynnistämiseksi. Aloitteessa ehdotetaan erilaisia uusia avauksia vaikka kotisairaalalääkärin virka onkin säästösyistä jäädytetty.

Pia Lohikoski ja Matti Nieminen jättivät valtuustoaloitteen , jossa toivotaan museon kartoittavan kansalaissodan paikalliskohteet Keravalla sekä molempien sodan osapuolten muistamista kun sodan aloittamisesta tulee kuluneeksi 100 vuotta.”