Keravan Vihreiden puheenjohtaja Eeva Lahtinen:

Keravan Vihreät vietti eilen vuoden ensimmäistä jäseniltaansa Keravan taidemuseo Sinkassa. Paikalle oli saapunut mukavan kokoinen porukka jäseniä ja pääsimme kiertämään taidemuseota todella asiantuntevan ja elävän opastuksen saattelemina. Suuri kiitos opastuksesta museonjohtajalle Arja Elovirralle!

Näyttely oli puhutteleva ja taiteilijoiden suhde luontoon oli koskettava. Alpo Jaakolalla oli monia hienoja maalauksia, joissa kuvattiin surua ja tuskaa metsien tuhoamisesta ja muutenkin kuvat olivat koskettavia ja teemat Vihreille sopivia.

Näyttelystä löytyi myös hieno Heikki W. Virolaisen teos, jonka alkuperäisenä sijoituskohteena oli ollut uimahalli, jonne sitä ei kuitenkaan ollut sijoitettu, teos oli saanut kodin yksityiseltä pihalta. Olisimme todella iloisia, jos taideteos saisi uuden kodin, säältä suojassa, esimerkiksi Keravan uudesta remontoidusta uimahallista. Olisi hienoa, jos näin suuri ja hieno teos saisi arvoisensa paikan, alkuperäisen sijoituspaikan kaltaisesta ympäristöstä.

12548870_1030061647052846_4118912647917486956_n