Sosionomi (AMK), lastentarhanopettaja Tuija Laitinen on valittu Keravan Vihreiden uudeksi puheenjohtajaksi. Tuija Laitinen on ollut aktiivisesti vihreiden toiminnassa 2000-luvun alusta alkaen ja on myös kokenut kuntapäättäjä. ”Lähden kipparoimaan Keravan Vihreitä innostuneella mielellä ja reippaalla meiningillä. Saavutimme kuntavaaleissa historiallisen hyvän tuloksen ja näistä lähtökohdista on hienoa päästä kehittämään toimintaa edelleen. Haluamme näkyä Keravalla yhä paremmin ja omalta osaltamme viedä kaupunkia kestävämpään ja avoimempaan suuntaan.”

Hallituksen jäseniksi valittiin Mari Hartikainen, Mari Kauhaniemi, Miia Kiukkonen, Eeva Lahtinen ja Iiri Metsoila. Varajäseninä toimivat Zoila Forss, Marjo Liete ja Heikki Tarvainen. ”Hallituksesta löytyy mukavasti kokemusta sekä tuoreita kasvoja. Tällä porukalla on hyvä viedä vihreää viestiä eteenpäin”, iloitsee Laitinen.