Tänään 10.10. Aleksis Kiven ja Maailman mielenterveyspäivänä Keravan Vihreät  järjestivät Puuvalonaukiolla kirjanvaihtotapahtuman Tuo tullessasi, vie mennessäsi. Vaikka kirjallisuus ja lukeminen tukevat mielenterveyttä ja ovat siten hyväksi, aina siitä ei ole ollut apua taiteilijoille. Aikoinaan esim. Kivi pelkäsi ”aivojaan”. Kuitenkin toista kuuluisaa kulttuurihenkilöä lainaten ”lukeminen kannattaa aina”.

Kuvassa Zoila Forss, Jaana Carlenius, Mari Hartikainen ja Minna Kivimäki.

 

Tilaisuudessa kirjat vaihtoivat lukijaa hyvällä menestyksellä, erityisesti lasten ja nuorten kirjat. Tapahtuman päätteeksi pääsimme vielä yhteiskuvaan pääministeri Sanna Marinin kanssa, joka oli poistumassa omasta tilaisuudestaan.

Kuvassa Mari Hartikainen, Sari Pesu, Mari Kauhaniemi, Sanna Marin, Aila Lind-Mäki ja Jaana Carlenius.