Keravan Vihreät ovat nimenneet tähän mennessä 25 ehdokasta ensi kevään kuntavaaleihin. Ehdokkaista kymmenen on ensimmäistä kertaa ehdolla.

HEITÄ OVAT IT-asiakkuuspäällikkö ja Keravan Vihreät ry:n puheenjohtaja Jaana Carlenius, viestinnän ja muutosjohtamisen asiantuntija Minna Kivimäki, palkkahallinnon esihenkilö Katja Lautimo, varhaiskasvattaja ja sisällöntuottaja Krista Lomas, pappi ja ekonomi Tuula Peura, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja Sini Riihimäki, nuorisotyöntekijä ja taksinkuljettaja Olli Sariola, koulutettu hieroja Antti Selamaa, senior technical specialist Petri Virtanen sekä teologian ylioppilas ja nuori rauhanlähettiläs Verde Ålander.

LÄHES KAIKKI nykyiset valtuutetut ovat asettumassa ehdolle kevään vaaleissa. Joukon kokeneemmasta päästä nykyisen kaupunginhallituksen jäsenet, eläkkeellä oleva päiväkodin johtaja Säde Evilä ja sellonsoitonopettaja Eero Forstén haluavat jatkaa kuntapolitiikassa.

KAIKKI VIIME vaaleissa ensimmäistä kertaa valitut valtuutetut aluepäällikkö Johanna Holmström, viestinnän ja ympäristön asiantuntija Liisa Hyttinen, hammaslääketieteen lisensiaatti Mari Kauhaniemi, projektipäällikkö Aila Lind-Mäki, yrittäjä Juha Ryhänen (sit.) ja varhaiskasvatuksen opettaja Karoliina Veikkonen ovat myös aikeissa jatkaa.

LISÄKSI EHDOLLA ovat jo kaupungin luottamustoimissa kokemusta kartuttaneet kirjailija Zoila Forss, insinööriopiskelija Mari Hartikainen, laboratorioanalyytikko Eeva Lahtinen, hankesuunnittelija Tuija Laitinen, vammaisneuvoston varapuheenjohtaja Kirsi Peltonen, varhaiskasvatuksen eritysopettaja Taina Pikkupeura ja baletinopettaja Jaana Reinikka.