Säde Evilä järjesti meille Keravan vihreälle ehdokasporukalle retken Sielunrajankalliolle. 💚 Onpa upea ja suojelun arvoinen paikka Saviolla! Kannattaa käydä tutustumassa ja ottaa vaikka eväät matkaan, kuten me teimme.

Me Keravan Vihreät tulemme järjestämään lisää kaikille avoimia KERAVAN METSÄT -tapahtumia  loppusyksyn ja ensivuoden alun aikana Keravan viheralueille. Lähde mukaan tutustumaan ja positiivisesti yllättymään mitä kaikkea Keravaltakin löytyy. Samalla pääset tapaamaan kunnallisvaaliehdokkaitamme.

 

 

Ensimmäinen KERAVAN METSÄT -tutustumiskävely järjestetään Ollilanlaakson alueeseen su 22.11 klo 12-14. Lähtö tapahtuu Ahjon koulun vierestä Ketjutie 2, pysäköintipaikka. Retken vetää Mari Kauhaniemi, mukana myös Zoila Forss ja Jaana Carlenius.

Osallistujamäärä on rajattu koronan takia ja siksi ennakkoilmoittautuminen on tarpeen.  Ilmoittaudu sähköpostitse: liisa.hyttinen@kerava.fi.

Seuraa KERAVAN METSÄT -tapahtumia, niitä on tulossa lisää eri puolille Keravaa!