Uudenmaan Vihreät on nimennyt uusia eduskuntavaaliehdokkaita. Keravalta nimetty Laura Tulikorpi on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Laura tunnetaan kasvatuksen, koulutuksen ja hyvinvoinnin puolestapuhujana. “Koulutus ja tutkimus ovat luonnonvarojamme, joista on pidettävä nykyistä merkittävästi parempaa huolta,” toteaa juuri nimetty ehdokas.

“Olemme erittäin iloisia Lauran ehdokkuudesta. Hän on tehnyt erinomaista työtä sekä Keravalla että Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella,” iloitsee Keravan Vihreiden puheenjohtaja Minna Kivimäki.

Laura Tulikorpi on keravalainen kaupunginvaltuutettu ja sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuutettu, Vihreiden aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja ja lähidemokratia- ja osallisuuslautakunnan varapuheenjohtaja.

Seuraa Lauraa somessa!